سفارش تبلیغ
صبا ویژن
انصاف، اختلاف را می زُداید و الفتْ پدید می آورد. [امام علی علیه السلام]
بهترین ها را بدانید

کمپانی JSC Ancort Company و پیتر آلبیسون جواهر ساز معروف استرالیایی این گوشی گران قیمت را که Diamond Crypto Smartphone نام دارد طراحی و روانه بازارهای جهانی کرده اند.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران، از خبرگزاری سلام، این گوشی از طلای سفید و طلای سرخ(rose gold) و الماس ساخته شده و سیستم عامل آن Windows CE و پردازنده آن Motorola MX21 (266 MHz) می باشد.
گوشی مذکور مجهز به فناوری خاصی برای رمزگذاری اطلاعات نیز هست. بخش فلزی این گوشی از پلاتینیوم جامد 950 ساخته شده و جنس دکمه های سرخ رنگ گوشی از طلای 18 عیار است. در دور تا دور گوشی هم از 28 الماس گرد بسیار زیبا استفاده شده است.
جالب اینکه این گوشی یک بخش چوبی هم دارد که در آن از الماس بی فروغ و درخت آبنوس استفاده شده است.
64 مگابایت حافظه فلاش، 64 مگابایت RAM ، صفحه نمایشگر TFT ، USB, WAP و نیز , SMS, MMS, E-mail, Internet, Java از جمله دیگر امکانات این گوشی است.
قیمت ارزان ترین مدل این گوشی 1.300.000 دلار است.

نوشته شده توسط مستر در چهار شنبه


حسین ::: دوشنبه 85/11/23::: ساعت 5:22 عصر


<><>
<><>

SpiletFile 

تکه کردن فایلهای بزرگ


برای کپی روی دیسکت

AddRemove

حذف و اضافه نمودن برنامه های


غیر قابل حذف

Hiden Folders

پنهان سازی پوشه ها دلخواه


به شیوه نوین

http://vom.parsiblog.com/



حسین ::: دوشنبه 85/11/23::: ساعت 5:22 عصر

سیدی که داخل سیل است

حجت الاسلام والمسلمین شیخ عباس پور محمدی

وقتی در ایرانشهر سیل آمد، خانه های بسیاری از مردم خراب شد. ما از طریق کرمان برای کمک رسانی به ایرانشهر رفتیم. وقتی به آن جا رسیدیم پرسیدیم: مسئولیت کارها را چه کسی به عهده دارد؟ گفتند: آن سیدی که داخل سیل است. نزدیکتر رفتم، سید رشیدی( آیت الله خامنه ای) را دیدم که یک کیسه آرد به دوش گرفته، پاچه های شلوارش را بالا زده است تا آب نگیرد و به کسانی که دچار سیل شده اند کمک می کند. پس از سلام و احوال پرسی، به او گفتم:چه چیز نیاز است؟ فرمودند: همه چیز نیاز است، ولی الآن کمک های نقدی بهتر است. سریع به رفسنجان آمدیم و در مساجد پول جمع کرده، به ایرانشهر برگشته و خدمت حضرت آیت الله خامنه ای رسیدیم. ایشان فرمودند: الآن وقت خوبی است، آقایان همه جمع هستند، خوب است ببینیم با این پول چه کار کنیم تا بیشترین استفاده را برای سیل زده ها داشته باشد. هر کس پیشنهادی داد، در پایان ایشان فرمودند: به نظر می رسد برای هریک از خانواده های سیل زده یک گوسفند پاکستانی که شیر فراوان می دهد و زاد و ولدش زیاد است بخریم تا بتوانند از پوست، گوشت، شیر و زاد و ولدشان استفاده کنند. این کار ارزشمندی بود که آن موقع برای سیل زده ها انجام شد.

منبع :  نشریه اشراق



حسین ::: دوشنبه 85/11/23::: ساعت 5:22 عصر

شلیک به پاشنه آشیل آمریکا


حسین شریعتمداری


جماعتى براى مسابقه کبوترپرانى گرد هم آمده بودند تا هر یک کبوتر خویش را به پرواز درآورده و بلندپروازترین آنها را برگزینند. در این میان، شخصى را دیدند که افسار الاغى را به دست گرفته و عازم میدان مسابقه است. پرسیدند براى چه آمده ای؟ گفت قصد شرکت در مسابقه را دارم. پرسیدند کبوترت کجاست؟ پاسخ داد؛ کبوترى ندارم، همین الاغ را براى مسابقه آورده ام! جماعت که به حیرت افتاده بودند با تعجبى آمیخته به تمسخر گفتند؛ این حیوان که اهل پرواز و پریدن نیست و صاحب الاغ در جواب گفت؛ مگر نمى بینید که «خر» است، خر که فهم و شعور ندارد بنابراین بعید نیست که یکدفعه هواى پریدن به سرش بزند و بپرد...! به او گفتند، ولى این حیوان زبان بسته به محض پریدن با سر به زمین مى خورد و مغزش متلاشى مى شود... صاحب الاغ پاسخ داد؛ اگر این چیزها را مى فهمید که «خر» نمى شد...
اگرچه همه شواهد و قرائن موجود و بسیارى از اخبار و گزارش هاى موثق حکایت از آن دارند که «حمله نظامى آمریکا به ایران» فقط یک «عملیات روانی» است و این توهم پراکنى و شایعه پردازى اهداف دیگرى غیر از حمله نظامى را دنبال مى کند ولى اظهارات رهبر معظم انقلاب در دیدار روز پنجشنبه پرسنل نیروى هوایى با ایشان، شلیک ماهرانه و عزتمندانه اى بر «پاشنه آشیل» این عملیات روانى بود که در فاصله اى کمتر از چند ساعت نشانه هاى روشنى از فروپاشى این پروژه را درپى داشت. حضرت آیت الله خامنه اى با تاکید بر این نکته که سخن از حمله نظامى به ایران یک عملیات روانى است فرمودند: «معتقدم هیچ کس چنین بى عقلى و خطایى نخواهد کرد و کشور و منافع خود را به خطر نخواهد انداخت، البته برخى مى گویند رئیس جمهور آمریکا اهل محاسبه و در نظر گرفتن عواقب کارهایش نیست، اما این جور اشخاص را هم مى توان سر عقل آورد و تحلیلگران و سیاست سازان آمریکایى این را مى فهمند که ملت ایران، هیچ تعرضى را بدون پاسخ نخواهد گذاشت». و در همان حال با اشاره به شایعه حمله نظامى آمریکا به ایران و در صورت وقوع این احتمال گفتند: «ملت ایران را با این مسائل نترسانید، زیرا مگر تا به حال آمریکا به ایران حمله نکرده است؟ ضمن آن که، دشمنان خوب مى دانند که هرگونه تعرضی، عکس العمل همه جانبه ملت ایران را نسبت به متعرضان و منافع آنها در همه نقاط جهان به دنبال خواهد داشت».



دولت آمریکا که مخاطب مستقیم تهدید رهبر معظم انقلاب بود، زودتر از دیگران به صدا درآمد و «تونى اسنو» سخنگوى کاخ سفید در واکنشى منفعلانه در میان خبرنگاران حاضر شده وگفت «... من این مطالب را گفته ام، وزیر دفاع و رئیس جمهور نیز آن را گفته اند که ما قصد حمله به ایران را نداریم».


ادامه مطلب...



حسین ::: دوشنبه 85/11/23::: ساعت 5:22 عصر

داستان عکس کیهان از همافران


تاریخ ملت‌ها، همواره دارای نقاط حساسی است که در آن، تنها کسانی توانسته‌اند روند تاریخ را تغییر دهند که با اراده عمیق و شجاعت، دل به دریا زده و برای رسیدن به هدف خود، جان بر کف دست گرفته‌اند.
داستان عکس روزنامه‌ کیهان از همافرانی که به رغم حضور در ارتش و دولت بختیار، با امام خمینی بیعت کردند، آن قدر غیر منتظره بود که بختیار، نخست‌وزیر شاه و ستاد مشترک ارتش، آن را مونتاژ شده خواندند، اما کسانی که این صحنه را آفریدند، ارتشیانی بودند که با رشادت، استارت پیوستن ارتش به انقلاب مردم را زدند و آخرین حربه رژیم پهلوی، یعنی کودتا را اجرا‌ نشدنی کردند.
سرهنگ ولی‌الله کشاورز، از جمله همین افراد است که جزییات بیعت همافران نیروی هوایی با رهبر کبیر انقلاب اسلامی را بیان می‌کند: شاه را بیرون کردند و بختیار را بر مسند حکومت نشاندند و با راهنمایی ژنرال هایزر، به ارتش فرمان دادند از بختیار اطاعت کنند؛ بنابراین، به دستور آمریکا، بختیار قراردادهای مهم نظامی را که برای آنها پول بسیاری پرداخت شده بود، به نفع آمریکا و یک طرفه لغو کرد و به کشتار وسیع مردم ادامه داد.



امپریالیسم چشم به ارتش دوخته بود، چرا که در صورت موفق نشدن بختیار، برنامه کودتا را پیاده می‌کردند. امام به کشور وارد شد و ما باید شعار «ارتش برادر ماست» امام را عینیت می‌بخشیدیم. برای همین، برنامه بیعت با امام را در ستاد فرماندهی و لجستیکی طرح‌ریزی کردیم، اما در این زمان بود که متوجه شدم همافر طاهری نیز همان کار را از قصر فیروزه آغاز کرده، پس با هم هماهنگ شدیم.
با توجه به خفقانی که در آن زمان بود، ما با به کارگیری سیستم‌های ارتباطی و اعلامیه در حد مقدور، همافران و پرسنل نیروی هوایی را دعوت کردیم.


ادامه مطلب...



حسین ::: دوشنبه 85/11/23::: ساعت 5:22 عصر

ایشان با اشاره به سخنان کسانی که می گویند قدرت دشمن را دستکم نگیرید افزودند: این حرف درستی است و در فرهنگ عمیق ملت ایران نیز مورد تأکید است، اما آیا عاقلانه است که دشمن را دستکم نگیریم اما در مقابل، عظمت و توانایی‌های ملت ایران را نادیده بگیریم.

.....تا شاید چند روزی روحیه ملت ایران را تضعیف کنند، اما آنها نمی دانند که در ایران با یک شخص روبرو نیستند بلکه با ملتی روبرو هستند که در پاسخ به توطئه ها و حیله های دشمن روز 22 بهمن در سراسر کشور به خیابانها می آید و با فریادهای پرشور، قدرت و هوشیاری و استقامت خود را در دفاع از اسلام و انقلاب و ایران نشان خواهد داد.
....خاطرنشان کردند: ترس موریانه‌ای است که بنای حیات ملت‌ها را از بین می برد و جهان اسلام باید در مقابل این حیله ها، هوشیار باشد.
ادامه  http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8511190164



حسین ::: دوشنبه 85/11/23::: ساعت 5:22 عصر

گفت و گوی خبرنگار لس آنجلس تایمز
با جمعی از طلاب وبلاگ نویس حوزه علمیه قم


. شرکت کنندگان:
منبرنت، شب نوشت،رسانه، سوزن بان یک و دو،فاتح، کشکول جوانی و چند طلبه از کشور روسیه به همراه مترجم و کیم مارفی، خبرنگار روزنامه لس آنجلس تایمز، خبرنگار دیگری از روزنامه لس آنجلس تایمز مستقر در ایران


. موضوع گفت و گو:
دفتر توسعه وبلاگ نویسی دینی، وبلاگ نویسی طلاب، انرژی هسته ای، انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره)، و حرف های خودمانی دیگر.


. زمان گفت و گو:
عصر 21 بهمن ماه، یک روز مانده به راهپیمایی عظیم ملت ایران



. فصل آشنایی:
کیم مارفی، خبرنگار زن روزنامه لس آنجلس تایمز با هشتاد و هشت هزار تیراژ است، خودش را متأهل با دو فرزند معرفی کرد، می گفت همسرش تازه از رساله دکترای خود دفاع کرده است. بیش از هشت ماه در انتظار ویزای ایران به سر برده بود و از این مسأله اظهار نارضایتی می کرد.


چهل یا پنجاه ساله به نظر می آمد، راستش دیگه این را جرأت نکردیم بپرسیم . گفتیم شاید مثل بعضی!! خانوم های ایرانی بدش بیاد. اما خب عکس ها هست خودتون می بینید. ظاهرش هم مثل بقیه زنان امریکایی با خصوصیات خاص خودشان با یک روسری آبی که احتمالا در فرودگاه بهشون می دن... یا نه... در هر حال نمی دونم. یک نوت بوک سبک وزن هم همراهش بود و نکته جالب این که به هیچ وجه در کاغذ نمی نوشت و بدون نگاه به نوت بوکش، همه چیز را تایپ می کرد و مثل بلبل انگلیسی حرف می زد (نمی دونم کدوم آموزشگاه زبان رفته بود).


او هم مثل 249 خبرنگار خارجی دیگر بود که از چند روز قبل از راهپیمایی 22 بهمن به ایران آمده بودند و هر روز گزارش های خودشان را برای مسوولانشان ارسال می کردند.


. شروع گفت و گو:
او اول می خواست با دفتر توسعه وبلاگ نویسی دینی آشنا شود. امریکایی ها فکر می کنند که با آمدن احمدی نژاد گرایش خاصی به گسترش مباحث دینی دارد به همین خاطر دفتر توسعه وبلاگ نویسی دینی دستآورد احمدی نژاد است!!.



ما که از این حرف خانم مارفی کلی تعجب کردیم. منبرنت و شب نوشت کلی تلاش کردند تا به این مسأله جواب بدهند و مترجم هم دست و پا می زد تا خوب ترجمه کند. منبرنت گفت که شروع وبلاگ نویسی طلاب همزمان با ورود وبلاگ نویسی به ایران بوده و این مسأله ربطی به سیاست های دولت احمدی نژاد ندارد. شب نوشت هم گفت دفتر توسعه وبلاگ نویس دینی دو سال قبل تأسیس شده است ولی تشکیل این دفتر به صورت خود جوش و توسط عده ای از طلاب بوده، فارغ از هرگونه بازی سیاسی. ب نوشت همچنین در ادامه گزارشی کلی از فعالیت های دفتر توسعه وبلاگ دینی داد و گفت که تا کنون بیش از هزار نفر توسط این دفتر آموزش وبلاگ نویسی دیده اند .
خیلی عجیب است. اونا سبز و سفید و سرخ مملکت ما را چطوری تفسیر می کنن. و چی را به چی می چسبانن. خدا به خیر کنه.

ادامه http://soozanban.parsiblog.com/167307.htm



حسین ::: دوشنبه 85/11/23::: ساعت 5:22 عصر

<   <<   11   12      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 31
بازدید دیروز: 58
کل بازدید :82612

>> درباره خودم <<
بهترین ها را بدانید
حسین
www.mazlom.parsiblog.com

>>آرشیو شده ها<<

>>لوگوی وبلاگ من<<
بهترین ها را بدانید

>>لینک دوستان<<

>>اشتراک در خبرنامه<<
 

>>طراح قالب<<